Barneselskap & Barnebursdag

barneselskab-header.jpg

Barneselskap | Barnebursdag

Hvordan designer jeg eller lager en invitasjon eller sender morsomme invitasjonskort til en 50-årsdag, en barnebursdag, konfirmasjon eller bryllup? Det kan kreve litt energi, tid og kreativitet å lage invitasjoner og innbydelser til fester og selskap. spesielt når man har barn om skal ha bursdag vil man jo gjøre noe spesielt når man setter sammen tema for invitasjonskortene til araangementet. Barn vil gjerna være superhelter, prinsesser, sjørøvere, superdetekriver eller annet som krever litt av den som arrangerer festen. Noen vil kle seg ut og vil at gjestene skal kle seg ut som prinsesser og pirater, fest med pirattema kan man lage egne invitasjoner til. Gjerne med dekorasjoner som forestiller sjørvere eller pirater med sjørøverskuter og tøffe typer. Invitasjonskortene kan man lage selv eller finne ferdig på nett til utskrift eller designet til å sende på mail. Kan man sende invitasjonen digitalt, eller skal man pynte innbydelsene selv med glitter og stas og sende dem i posten?

 
detektivmysteriet.jpg

Skattejakt: Detektivmysteriet
I Lillesund herjer den beryktede skurken "Skyggen" og mystiske ting skjer; verdifulle bøker forsvinner fra biblioteket. Byens klønete detektiv Fingal Finn tar på seg utfordringen med å finne bøkene, men bibliotekaren Bella Blære vet bedre og ber istedet barna hjelpe til - og hun utlyser en belønning til dem som kan finne de forsvunnede bøkene!
Les mer og bestill 4-6 år>>
Les mer og bestill 7-10 år>>

 
sjoroverskattejakt.jpg

Sjørøverskattejakt: Skattejakt på de syv hav
Arranger det absolutt morsomste sjørøverfest med vår sjørøverskattejakt på de syv hav! Barna får begi seg ut på et spennende eventyr i jakten på den store sjørøverskatten. De får løse vriene gåter og utfordringer i sin søken etter skatten!
Les mer og bestill 4-6 år>>
Les mer og bestill 7-10 år>>

 
Skal man feire bursdag med små eller store barnegrupper, få barn, mange barn, sende bursdagskort til bursdagen? Hvordan skal man fylle tiden i barnebursdagen, barn liker organiserte skattejakter, leker og rebusløp. Hinderløyper, store og små utfordringer. Hadde det ikke vært deilig om man fikk ferdigtrykket, tegnet, dekorativt materiale til utskrift? Invitasjonskort til temafesten? Hva med morsom innbydelse til bryllup? Kan man ha tema på barnebursdag eller bursdag for eldre barn og voksenbursdag? Hva med star wars bursdag? Arrangere en bursdag på Freia, om man er i Oslo pg vil feire bursdag? Noen ganger mangler man gode ideer til festen og bursdagen. Liker du å tegne og lage invitasjonen selv? Hvordan skal man skrive invitasjonen? Mange ganger har man lite tid til å forberede barnebursdagen før man feirer den, hvordan skal man skrive invitasjonen.. Barn liker litt oppgaver og utfordringer, og premier og belønninger. Bursdagskaken kan være en belønning i en skattejakt. Hadde vært greit med forslag til gratis invitasjoner og tema til fest og bursdag og barneselskap eller bare en enkel familiemiddag med barn tilstede
 
skattejakt-utendoers.jpg
Skattejakt for barna UTENDØRS
En kjempemorsom skattejakt for barna, som skal skje utendørs. Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Perfekt til bursdagen eller for å gjøre familiefesten enda morsommere for barna.
Les mer og bestill>>

skattejakt-%20for-barna.jpg Skattejakt for barna
Med vår ferdige skattejakt arrangerer du en profesjonell og morsom skattejakt for barna på bare noen minutter! Skattejakten er klar til bruk og fungerer i alle hjem. Du tilpasser selv lengde og vanskelighetsgrad ved å velge bort ledetråder. Perfekt til barneselskapet, bursdagen eller i jakten på påskeegget!
Les mer og bestill>>

Kan bestille kaker og bursdagskaker på nett? Jobber man i barnehage er det også gøy å få tips til leker man kan arrangere. Alltid spennende med nye oppgaver og premier. Trenger man ballonger på barneselskapet? Vimpler og flagg og sjørøver-pynt på tallerkner og kopper? Når man har bestilt bursdagskake kan man bestille aktiviteter på nett. Selskapsleker man ikke har prøvd før er gøy. Barn kan konkurrere lag eller sammen i en stor gruppe i bursdagen. Man setter pris på tips til aktiviteter, invitasjonskort, tema, pynt og oppgaver! Premien kan være godteposer, kaker, ballonger, popkorn.. Om man er redd for at det tar tid å finne på spørsmål, oppgaver, hinderløyer, quiz eller rebusløp, går det kanskje an å finne på nett.

Underholdning Festtider

Skattejakt & Rebusløp

jungelmysteriet.jpg Skattejakt: Jungelmysteriet
En ordentlig spennende skattejakt for alle små eventyrere! La barna begi seg ut på ekspedisjon i jungelen for å finne Mayaindianernes glemte by og en myteomspunnet skatt! Det blir et eventyr fylt av spennende utfordringer, gåter som må løses og møter med jungelens ville dyr!
Les mer og bestill 4-6 år>>
Les mer og bestill 7-10 år>>

detektivmysteriet.jpg

Skattejakt: Detektivmysteriet
I Lillesund herjer den beryktede skurken "Skyggen" og mystiske ting skjer; verdifulle bøker forsvinner fra biblioteket. Byens klønete detektiv Fingal Finn tar på seg utfordringen med å finne bøkene, men bibliotekaren Bella Blære vet bedre og ber istedet barna hjelpe til - og hun utlyser en belønning til dem som kan finne de forsvunnede bøkene!
Les mer og bestill 4-6 år>>
Les mer og bestill 7-10 år>>


Nydelige gaveideer til en nyfødt, babyshower eller dåp.

Gaver til nyfødt og babyshower - Minbabybok Babygaver

Gave til venninne med nyfødt baby?

 
Å arrangere barneselskap er noe alle foreldre stilles overfor før eller senere. Et riktig vellykket selskap kan behøve litt planlegging. Her kommer noen allmenne tips og idéer å tenke på foran neste feiring!
Først og fremst, la barna være med og planlegge. Det er deres selskap, og de vet hva deres venner liker og ikke liker. Dessuten skal man ta nytte av alle gode idéer som klekkes av barnas oftest overlegne (oss voksnes) fantasi.
Ha ikke for mange gjester, husk at det skal være mulig å holde oversikten over alle. Mellom 5 og 10 er et passe antall. La barnet velge ut sine nærmeste venner, og hold dere til disse.
La ikke selskapet ta for lang tid. Ikke nok med at huset/leiligheten har en tendens til å se ut som en orkan har herjet, du får også garantert en gjeng overtrøtte, grinete unger, som kommer til å sitte igjen med et negativt inntrykk av selskapet. 2-2 1/2 time er passe, ikke lenger. Se til å ha en bestemt tid når selskapet er slutt, så foreldrene vet når de skal komme og hente barna.
Send personlige invitasjonskort. Tegn og mal selv eller med hjelp av pc´n.
Ha et tema-selskap! Se til at det er et tema som passer barnets alder og interesser. Det behøver ikke koste så mye mer å ha et tema. Klipp og lim dekorasjoner sammen med barna. Form invitasjonskortene, ordne leker og by på mat, alt etter temaet. Be eventuelt også om at gjestene skal være utkledde. prinsesser.
Underholdning er en nødvendighet. Sørg for at det finnes et program med leker og konkurranser, men ikke altfor mye, det må finnes tid til å samle seg, og til spontane innfall.
Mat eller kake? Skal man ha begge deler blir det et langt selskap. Maten behøver ikke å væra spesielt avansert. Pølser med brød, hamburgere, pannekaker er klassikere. Lag en meny med morsomme navn på matrettene. Is til dessert er en given vinner. Eller sats på en stor kake, med brus/saft og litt annet godt til.
Godtepose til alle barn er også en klassiker. Utdelingen kan arrangeras som fiskedam, skattejakt eller som premie i en lek. Les flere barneselskaptips her>>
Bursdag skattejakt rebusløp til barn poster till skattejakt
superheltemysteriet.jpg Skattejakt: Superheltmysteriet
Et kjempespennende eventyr for alle små superhelter. Hjelp SuperSimon med å redde Big City fra Skurken med den grønne masken. En skattejakt som topper en superheltfest! Du får alt du behøver og fikser det hele enkelt på mindre enn en halvtime. Et selskap barna aldri glemmer!
Les mer og bestill 4-6 år>>
Les mer og bestill 7-10 år>>

prinsessemysteriet.jpg Skattejakt: Prinsessemysteriet
Prinsessemysteriet er en morsom skattejakt der alle prinsessene får hjelpe prinsesse Lilja, Fiola og Linnea på slottet Morgendugg med å befri vennen deres prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til frosk og låst inn i slottets høyeste tårn.
Les mer og bestill 4-6 år>>
Les mer og bestill 7-10 år>>

dinosaurmysteriet.jpg Skattejakt: Dinosaurmysteriet
Liker barnet ditt dinosaurer? Da er det denne skattejakten i dinosaurenes verden dere skal ha på barneselskapet eller for å gjøre noe spesielt ut av en annen anledning! Den rampete Pterodactylusungen Pelle har gjemt Diplodocusmamma Dianas seks egg - det blir barnas oppgave å finne eggene før de klekkes!
Les mer og bestill 4-6 år>>
Les mer og bestill 7-10 år>>